Pasfoto service

Pasfoto’s van hoge kwaliteit voor paspoort, rijbewijs of ID-kaart

Pasfoto

Pasfoto’s die geschikt zijn voor het aanvragen van een identiteitskaart, paspoort, rijbewijs, visum of gewoon een leuke foto kunt u voor een goekope prijs terecht bij Primera Landaal vrijheidsplein te Zeist.

Een Pasfoto moeten voldoen aan allerlei (strenge) eisen. De foto’s die wij maken, controleren we digitaal of ze geschikt zijn, zodat u bij de balie van het gemeentehuis niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Niets is zo vervelend dat uw pasfoto niet aan de eisten voldoet. Dus kom voor een goede pasfoto naar Primera Landaal op het vrijeheidsplein te Zeist.

Hier hoeft u geen afspraak voor te maken, maar kunt u gewoon bij ons binnen lopen.

Voor 6 pasfoto’s betaalt U slechts € 14,95.

Heeft u een Spaarpas? Dan kost het voor u €13,95.

Rijbewijs online verlengen

 

Ook dit kan bij Primera Landaal in Zeist.
Verloopt uw rijbewijs binnenkort of wilt u uw rijbewijs uitbreiden met een categorie? En woont u in 1 van de gemeenten waar u online kunt verlengen? Kijk dan hoe u uw rijbewijs online bij ons kunt verlengen of uitbreiden.
U komt bij ons langs zonder afspraak. U laat een foto maken, zet een handtekening en wij regelen de aanvraag. Voor het vervolg en de voorwaarden klikt u dan op de link hiernaast (digitaal rijbewijs aanvragen voorwaarden).
De Kosten voor het Digitaal aanvragen ligt wel hoger dan het standaard tarief.
Voor verdere vragen kijk op de site van het RDW via de link. Of kom langs in de winkel. Hier kunne wij uw ook verder helpen.
 
De leukste cadeaus bij jou om de hoek.
De voordeligste pasfoto’s voor je rijbewijs en paspoort.
Uitgebreid assortiment boeken, tijdschriften en wenskaarten.

Pin It on Pinterest