E-sigaretten en navullingen

door apr 17, 2018

E-sigaret en benodigdheden
Tabak, sigaren, sigaretten en e-sigaretten nix 18 logo

 Legitimatieplicht

Voor de verkoop van liquids en e-sigaretten geldt een minimum leeftijdsgrens. Tabaksartikelen mogen niet verkocht worden aan jongeren onder 18 jaar. Laat je identiteitsbewijs zien als je nog geen 25 jaar bent. Dit is een wettelijke verplichting.

Dus ook voor tabak… even naar Primera!

 E-sigaret ( Elektrische sigaret)

Een elektronische sigaret is een alternatief voor traditioneel roken. Er zijn e-sigaretten met * en zonder nicotine. De e-sigaret bevat een vloeibare vulling die wordt verdampt door middel van opwarming . De vloeistof wordt opgewarmd door een verwarmingselement (coil) met behulp van een batterij. Een tweede vorm van dampen ( vapen)  is een e-sigaret die een cartridge als vulling heeft.

Wij hebben een uitgebreid assortiment e-sigaretten, vloeistoffen en onderdelen voor e-sigaretten, zoals coils, batterijen en glaasjes. E-sigaretten worden veel gebruikt als tussenstap om uiteindelijk te stoppen met roken. Dit komt doordat de liquids in verschillende nicotine gehaltes te vrekrijgen zijn.

Bij Primera kunt u terecht voor e-sigaretten, starterspakketten en navullingen in diverse soorten en smaken. Kom naar de winkel in Zeist en we helpen u graag verder.

*Dit product bevat de zeer verslavende stof nicotine. Het gebruik ervan wordt afgeraden voor niet-rokers

 

 

advies en tips

Tabak, sigaren, sigaretten en e-sigaretten nix 18 logo

 

Primera

Heeft u nog vragen? Bel of kom gerust langs in de winkel voor een advies op maat door een van onze professionals die daar ook de tijd voor nemen.

Dus ook voor een goede voorlichting en een advies op maat gaat u… even naar Primera!

Ontdek hier welke e-sigaret bij jou past:
Keuzehulp e-sigaretten en tabak
De leukste cadeaus bij jou om de hoek.
De voordeligste pasfoto’s voor je rijbewijs en paspoort.
Uitgebreid assortiment boeken, tijdschriften en wenskaarten.

Pin It on Pinterest