Vanaf nu heeft Primera Zeist een nieuwe service voor u:

Gratis printerpapier t.w.v. 4,99

Heb je een Primera spaarpas? Dan ontvang je bij aankoop van 24,99 aan HP, Canon of Epson inktcartridges altijd een gratis pak Primera printerpapier! Nog geen spaarpas? Vraag deze gratis aan in de winkel.

Heeft de Primera winkel bij jou in de buurt de inktcartridge die jij nodig hebt niet op voorraad? Vraag dan naar de bestelmogelijkheden bij de kassa.

De Primera spaarpas

Met de Primera spaarpas spaar je Primera punten over je aankopen. Je spaart voor een gratis 1/5 Staatslot of een waardebon t.w.v. € 3,00. Daarnaast geeft de Primera spaarpas exclusieve kortingen en voordeel op speciaal geselecteerde artikelen voor spaarpashouders.

Via e-mail word je op de hoogte gehouden van scherpe kortingen, acties met extra Primera punten of aanbiedingen voor producten die aansluiten bij jouw interesses. Daarnaast is met de Primera spaarpas elke 8e Hallmark wenskaart gratis.

Ontdek de Primera app!

Met de Primera app heb je altijd je spaarpas bij de hand, heb je inzicht in je spaarsaldo en kun je jouw persoonlijke gegevens aanpassen. Heb je al een spaarpas? Koppel dan eenvoudig en digitaal je spaarpas aan de Primera app! Heb je nog geen spaarpas? Maak dan een account aan in de Primera app en ontvang een digitale spaarpas.

Lege cartridges lever je in bij Primera

Wist je dat er ieder jaar 500 miljoen lege cartridges op de afvalberg verdwijnen?. Dat is zonde. Voor jezelf én voor het milieu! Primera geeft samen met Recoll lege cartridges een tweede leven. Lever je lege cartridge(s) in bij Primera Postkantoor Landaal! Voor vragen kun je bellen met Recoll op telefoonnummer 076 – 201 6000

Dus ben je op zoek naar cartridges? Want ook voor cartridges in Zeist: Even naar Primera!

Pin It on Pinterest